JOCS TRADICIONALS, DANSES, CONTES I CANÇONS. Instruments tradicionals i joguines sonores de picar, rascar i bufar. - Des de 1981 -

divendres, 1 de desembre del 2017

CIA. DE JOCS L'ANÒNIMA. CALENDARI DE JOCS Nov-Des.

LA CIA. DE JOCS L'ÀNÒNIMA ENS FA ARRIBAR EL SEU PROGRAMA DE JOCS PER AQUESTS PROPER  DESEMBRE. ANIMEU-VOS A JUGAR !.

Benvolguts i benvolgudes,

a continuació us facilitem un seguit d'informació que creiem que pot ser del vostre interès:

  • El proper 2 de desembre ens trobareu a la festa del comerç a Nou Barris de 18 a 21 hores, en concret a la plaça de Can Xirigoi fent jocs de taula i tauler.
  • Diumenge 3 de desembre ens trobem a la fira Joc joc a Tona de 10 a 19 h, amb les nostres cartes.
  • DIMECRES 6 DE DESEMBRE, Sant Nicolau, el patró dels infants. Ho celebrem com cada any a la fira que nosaltres mateixos organitzem: jugues o et plantes? que es celebrarà a Berga el mateix dia 6. Tot el dia amb la col·lecció de jocs més variada, amb l'opció d'aprendre i comprar jocs.
  • Dijous 7 de desembre farem jocs, com ja fa un munt d'anys, al Juguem jugant a a la festa major de Sant Andreu del Palomar, a l'envelat al matí a partir de les 11h, jocs tradicionals de festa major.
  • Dimarts 19 de desembre us convidem al club de joc de la llibreria Santos Ochoa al p. de Fabra i Puig 165 de Barcelona amb jocs de l'editorial GDM i la presència de Pak Gallego. Tot un luxe.
  • Els dies 27, 28 i 29 de desembre estarem a la zona recreativa Barcinova, al c. Doctor Pi i Molist 117 de Barcelona, de 18 a 21 h. ensenyant jocs de taula.

Com veieu, tenim un altre mes ple d'activitats, ple de jocs, ple de ganes de compartir.

Esperem poder saludar-vos en algunes dels nostres actes.

Cordialment